Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Mad ud af huset og flotte selskabslokaler tilbydes

 Skal du holde en reception, en fødselsdag eller noget tredje? Så står Rødovre bowlinghal gerne for maden. Vi har stor erfaring med at levere mad ud af huset til diverse arrangementer, men har også selskabslokaler til rådighed. Vi leverer primært til kunder i og omkring Rødovre, Hvidovre og Valby, men tilbyder levering op til 60 kilometer fra vores adresse.

Som Sjællands største bowlinghal har vi en række selskabslokaler til rådighed, som kan rumme op til 120 gæster. Hvis du ikke har lokationen for din kommende fest på plads, så kan du altså med fordel afholde partybowling hos os. Vi tilbyder også mad ud af huset, hvis arrangementet afholdes andre steder. Vi har en lang og god erfaring med udbringning af mad til diverse arrangementer.

​Du kan se vores store selskabs-brochure ved at trykke her, samt se hvad vi tilbyder ift. firmaarrangementer

Vi sammensætter mad ud af huset lige efter dine ønsker

Hvad enten der er tale om en fødselsdag, konfirmation, barnedåb eller reception, så tilbyder vi diner transportable lige efter dine ønsker og behov. Vores køkken har stor erfaring på området og kan derfor levere mad til både store og små arrangementer. Hos os er du sikret velsmagende mad ud af huset tilberedt af friske råvarer.

Vi har sammensat en række forskellige lækre menuer, som du kan vælge imellem. Dem kan du se i vores selskabsbrochure lige her på siden. Hvis du har nogle særlige ønsker til menuen, så imødekommer vi naturligvis altid gerne disse bedst muligt. Ved take-away skal alt service leveres tilbage rengjort senest to hverdage efter afholdelsen af arrangementet. Vi henter gerne servicen mod betaling.​

Kontakt os for flere oplysninger

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af mad ud af huset eller selskabslokaler, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os. Vi sammensætter altid et godt tilbud til hver enkelt kunde.

Bestil mad, eller modtag flere oplysninger på telefon 36 41 1​2 47, så tager vi en snak om dine ønsker og forventninger.

Du kan se vores besøgsrapporter fra levnedsmiddelkontrollen herunder.

​Tilmeld dig vores nyhedsside eller vores facebookgruppe,

og deltag i vores løbende lodtrækning om

flotte gavekort til bowling og spisning.

Tryk her for at tilmelde dig.​​

Åbningstider

​Mandag,
​Tirsdag
​Onsdag
​Torsdag

Bemærk baren lukker
​15. min
efter banerne

11.00 - 21.00

13.00 - 21.00

11.00 - 22.00

12.00 - 21.00

Fredag - Lørdag
Bemærk baren lukker kl. 00.15

11.00-24.00

Søndag

11.00-18.00

Kontakt

Rødovre Bowlinghal

Adresse (rutevejledning):

Rødovre Centrum 99,
​2610 Rødovre

Telefon: 36 41 12 47

CVR: ​65573415

Facebook